perjantaina, helmikuuta 23, 2018

Vuosi vaihtui 2017 > 2018


Matkailuvuosi alkoi tuttuun tapaan Matkamessuilla, jonne sain kutsun bloggaajapassilla nyt viidettä kertaa. Mielenkiintoisia osastoja oli mm. Georgialla, Armenialla ja Azerbaidzanilla ja nämä ovatkin kolme viimeistä Euroopan maata, joissa en ole vielä käynyt ja joihin matkustaminen on lähiaikojen suunnitelmissa.

Albatrostravel yllättää jatkuvasti uusilla matkakohteilla. Heiltä löytyy hienoja kierroksia eri puolille maailmaa. Jokohan tuleva vuosi olisi sellainen, jolloin tutustuisimme heidän matkoihinsa.

Vuoden takaisista matkahaaveista toteutui kesällä omatoimireissu Valko-Venäjälle, Ukrainaan, Transnistriaan ja Moldovaan ja syksyinen agilityn MM-kisareissu Libereciin ja Prahaan. Virossa käytiin pyöräilemässä touko- kesäkuun vaihteessa Pärnun seuduilla. Gambiassa ja Senegalissa käytiin Tjäreborgin matkalla helmikuun lopulla.

Elokuussa kävimme ex tempore matkalla Rhodoksella. Kotimaan reissuista tuli muistiinpanoja kirjattua ja valokuvia tallennettua Isosaaresta, Mikkelistä, Turusta, Lappeenrannasta ja Kuopiosta.

Matkojen suunnittelu vuodelle 2018 on ollut hiukan jäissä, koska Ilpo on toipunut nilkkaleikkauksestaan. Lokakuussa lähdetään toki Helin ja koiraharrastuskavereiden kanssa agilityn MM-kisareissulle, tällä kertaa Ruotsin Kristianstadiin.  Lennot on varattu Kööpenhaminaan ja majaksi on huone Vivans Bed & Breakfast villasta.

Vivans Bed & Breakfast, kuva nettisivuilta
Vivans Bed & Breakfast, kuva nettisivuilta
Nyt on onneksi varattu matka myös kevääksi.  Kohteena on Apollomatkojen Kap Verde ja hotelli Hilton Sal Capo Verde

Kuva Apollomatkojen nettisivulta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti