torstaina, joulukuuta 29, 2016

Suunnitelmia vuodelle 2017 ja kulunut vuosi 2016


Matkailuvuosi alkaa Matkamessuilla 19. - 22.1.2017. Sain arvottavaksi pari messulippua ja arvon yhden lipun / henkilö sunnuntaina 8.1.2017 klo 18 jälkeen.

Mikäli lippu kiinnostaa, niin lähetä FB-yksityisviesti.  Nimikaimoista minut erottaa profiiliselfiestä, jossa näkyy taustalla Krugerin sarvikuonoja.

Messuja seuraavana viikonloppuna ajetaan Helin ja Nopsan kanssa Tampereelle, jossa kisataan osallisumisoikeudesta agilityn European Open kilpailuun Italiassa. Odottelemme jännityksellä kilpailun aikataulua, josko riittäisi päivämatka Manseen vai pitääkö myös yöpyä.
Kuva Tjäreborgin www-sivuilta
Helmikuulle on varattu Ilpon kanssa Tjäreborgin Gambia-Senegal -kiertomatka. Tämä matka tuli varattua sen kummemmin pohtimatta.  Minulla oli toiveena jokin sellainen maa, jossa en ole vielä käynyt.  Tutkimme lentotarjontaa eri puolille maailmaa ja hämmästyksekseni löytyi "suora" lento Banjuliin.  Katselimme ensin pelkkiä majoituksia Gambiasta ja Senegalista, mutta huomasin, että Tjäreborgilla oli valmis kiertomatkapaketti. Heidän hotellivalikoimassaan oli sama Lemon Creek Gambiassa, jota olimme jo harkinneet majoituspakaksemme. Oli helppo ratkaisu siirtyä varaamaan valmismatkapaketti, koska suorat lennotkin osoittautuivat Thomas Cookin lennoiksi Gran Canarian kautta.

Syksyksi on tietysti jo varattu lennot Prahaan ja majoitusta Liberecissä, jossa kisataan vuoden 2017 agilityn MM-kisat. Sinne ollaan tuttuun tapaan lähdössä kannustamaan suomalaisia.  Vielä ei uskota, että Heli ja Nopsa valittaisiin Suomen joukkueeseen ;).  Myös Prahasta on varattuna muutaman yön majoitus.

Agility European Open kisat ovat Italiassa heinäkuun lopulla. Sinne valitaan suurempi joukkue Suomesta ja jos karsintakisat onnistuvat Tampereella tai helmikuussa Vantaalla, kuten kolmen kisan päivät ovat parhaimmillaan onnistuneet  niin joukkuepaikkaa ei olisi mahdotonta saavuttaa. 

Lappeenrantaan matkustetaan kesäkuun puolivälissä agilityn SM-kisoihin, majoituskin on jo varattu Konnunsuolta. Turun reissu on vuorossa heinäkuun alussa, sillä tokihan Heli ja Nopsa osallistuvat Liedossa pidettäviin MM-karsintoihin, vaikka joukkuepaikka ei aivan vielä ole tavoitteena. 

Johonkin sitä varmaan matkustellaan Ilponkin kanssa tulevana kesänä. Jokohan nyt olisi vuorossa Odessa, jota olen useampana vuonna ehdottanut. 

Matkailuvuosi 2016 alkoi ja päättyi osaltani kaukomatkaan.  Helmikuussa olimme Ilpon kanssa omatoimisella Karibiankierroksella:

Saint Vincent ja Grenadiinit
Saint Lucia
Barbados
Kesä- ja heinäkuussa kierreltiin eri puolilla Eteläistä Suomea. Suurimaksi osaksi koiraharrastuksen ohjaamana, mutta muutenkin. 
Askolassa hiidenkirnuilla
Nopsa ja Jymy Turussa
Teivon raviradalla Agirotu-tapahtuma
 Heinäkuun lopulla kävimme Virossa pyöräilemässä Türin, Paiden ja Viljandin seuduilla.
Hotelli Veskisilla Türi-Alliku
 Elokuussa oli vuorossa omatoiminen Kroatian reissu Splitin seuduille.
Seget Donji
Elokuussa tehtiin myös päiväreissu Raaseporin ruukkialueelle, jossa ei ole tullut käytyä koskaan aikaisemmin.
Fiskars
Lokakuussa oli vuorossa kannustusmatka agilityn MM-kisoihin Zaragosaan ja pari päivää kiertelimme myös Barcelonassa. 

Basilica de Nuestra Senora del Pilar, Zaragoza
Basilica of the Sagrada Familia, Barcelona
 Marraskuun lopulla oli vuorossa Millan kanssa omatoiminen Etelä-Afrikan kierros:
Durban

Johannesburg kultakaivoksineen

Soweto
Krugerin luonnonpuisto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti