Yhteystiedot ja blogin historia

Perhe Kuronen

Mikäli haluat ottaa yhteyttä ikinuoreen 70+ matkabloggaajaan, niin se onnistuu sähköpostilla: kuronen.eila@gmail.com 

Metkaamatkustelua-blogin perustin heinäkuussa 2006 omaksi ilokseni matkapäiväkirjojen uudenlaiseksi muodoksi.  Marraskuussa 2006 perustin Matkustelua-blogin, johon tein vuosilukuotsikot ja kokosin otsikoiden alle matkapäiväkirjoista, kalentereista ja valokuvista päivämäärätiedot aikaisemmin tekemistäni matkoista.  Tarkoitus on täydentää sinne omille sivuilleen kuvia ja muistiinpanoja kaikista reissuista samaan tapaan kuin olen saanut tehtyä esimerkiksi vuoden 1992.  Vuonna 2010 perustin Metkaamatkustelua.kuvat -sivuston, kun minulla oli jostakin syystä vaikeuksia liittää bloggeriin kuvia.  Tallensin sinne muutamina vuosina kuvien lisäksi myös matkakertomuksia, mutta nykyään lisään sinne vain ylimääräiset kuvat ja linkitän ne bloggerin postauksiin.

Työskentelin neljännesvuosisadan matkailualalla seura- ja ryhmämatkojen tuotannossa, joten blogiin on tullut kuvailtua hotelleja tavallista matkailijaa tarkemmin.  Paikallinen ruoka ja ateriointi erilaisissa ravintoloissa kiinnostaa aina matkoilla.  Niinpä kuvat ravintoloista ja siellä syödyistä aterioista ovat myös osa postauksiani.

Matkustelen useimmiten mieheni kanssa, mutta myös monenikäisten ystävieni kanssa.  Agilityn MM-kisamatkoilla eri puolilla Eurooppaa ja kotimaan kisamatkoilla on matkaseurana nuorempi tyttäreni ja muita agilityn harrastajia.  Vanhemman tyttäreni kanssa olemme tehneet kaupunkimatkoja ja kiertomatkoja kauemmaksikin.  Tuttavapariskunnan kanssa tehdään vuosittain pyörämatkoja Viroon.

Tyttärien ollessa pieniä ja vielä lukioikään ja opintojen ensi vuosiin asti teimme koko perheen yhteisiä lomamatkoja, joista on jo kuvia ja muistiinpanoja blogissa ja lisääkin on tulossa. Snorklailuun hurahdimme 80-luvulla ja edelleen on toiveena liittää mielenkiintoisiin kaupunki- ja kiertomatkoihin muutama snorklailupäivä, jos se on mahdollista.

Euroopan kapunkeihin kävin työvuosina tutustumassa omatoimisilla opintomatkoilla vuorotellen kunkin perheenjäsenen kanssa. Melkein kaikki Euroopan maat onkin jo katsastettu.  Vain kolme Kaukasuksen maata odottavat vierailua.  Ensin sen esti korona ja keväällä 2022 maailmantilanne. Georgia, Armenia ja Azerbaidžan täältä tullaan toivottavasti vielä joskus.

Mikäli sinulla on kysyttävää, kommentoitavaa tai ehdotuksia voit tehdä sen sähköpostilla tai postausten kommenteissa, joita on aina mukava lukea. 

Roturisteytyskromfohrländer Nopsa ja Eila,  kuva: Ida Alexandersson

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti