maanantaina, kesäkuuta 16, 2008

13.-15.6.2008 Varkaus

Perjantai - sunnuntai 13.6.- 15.6.2008
Lähdimme Annikan ja Iipun kyydissä Helin ja Vinhan kanssa kohti Varkautta ja agilityn SM-kisoja ennen viittä. Perillä Hotelli Kuntorannassa olimme vasta kellon lähennellessä kymmentä.
Hotellin ravintolassa olivat humpat parhaimmillan kirjautuessamme sisään. Majoitustiloja oli useammassa rakennuksessa, käytävillä oli tunkkaiset kokolattiamatot, mutta itse huoneet olivat siistit joskin kovin askeettisen tuntuiset. Mieleen tulivat jotkin opiskeluaikojen kurssipaikat.


Pihapiiri oli toki vehreä ja ulkoilumaastot koirien kanssa olivat mahtavat.

En ollut lainkaan tarkistaut Heiltä minkälainen majaaikkamme on. Kyseessä oli kylpylähotelli, jonka alueella oli myös mökkejä. Siellä asui muitakin ATD:n jäseniä joiden kyydissä pääsimme aamulla kisapaikalle, sillä Annikan majoitus oli tuttujen luona Pieksämäellä, emmekä voineet ajatellakaan, että hän olisi tullut aamuisin kuljettamaan meidät kisoihin.

Hotellin aamiainen oli runsas ja maittava ja sopi mainisti lomalaiselle, joka ei kisannut. Lauantaina sää suosi kisoja. Aurinko paistoi, mutta ei ollut liian kuumaa.
Sunnuntaina sen sijaan satoi välillä kaatamalla. Onneksi iltapäivällä oli hetki sateetonta, jolloin sain purettua ATD:n teltan. Kisamenestys ei ollut tälläkään kertaa päätä huimaava, mutta ei toki ole mitään syytä painaa päätä pensaaseenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti