sunnuntaina, marraskuuta 05, 2006

Su 05.11. Aamulenkki Seinäjoella ja iltapäivällä kotiin

Nautimme aamiaisen yhdessä Hilpan ja Nikon kanssa ja lähdimme sen jälkeeen kävelylle hotellin lähelle. Maisemista olisi voinnut luulla, että olemme syvemmälläkin erämaassa kuin kilometrin päässä Seinäjoen keskustasta.

Olin sopinut, että saamme pitää huoneemme yhteen asti, koska juna Helsinkiin lähti vasta puoli kahden jälkeen. Hilppa ja Niko lähtivät ajamaan kohti Oulua yhdentoista tienoissa ja näimme hotellihuoneemme ikkunasta heidän lähtönsä.

Metkalla oli huoneessa hauskaa kun se hyppeli sängystä toiseen eli kyllä siitä taitaa hyvä agilitykoira tulla pienestä koostaan huolimatta.

Junamatka Helsinkiin sujui mukavasti eläinvaunussa, joka oli tehty vanhaan ykkösluokan vaunuun. Penkkejä on käytävän toisella puolella kaksi ja toisella vain yksi. Hiukan ihmetyttää, miksi seläkkäin olevien penkkien väliin on laitettu pleksi penkin yläosasta vajaan kahden metrin korkeuteen. Pienten koirien kanssa matkustettaessa olisi tärkeämpää, että pleksi olisi penkkien alla maahan asti, ettei koirat suotta mene penkin alta tutustumiskäynnille toisten luo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti