perjantaina, marraskuuta 03, 2006

Pe 03.11. Seinäjoelle

Näyttelymatka Helin, Vinhan ja Metkan kanssa Seinäjoelle oli alkamassa tuttuun tapaan. En taaskaan muistanut aivan varmasti mihin hotelliin olin tehnyt varauksen. Muistiinpanoista löytyi eri hotelleiden nimiä ja puhelinnumeroita. Soitin Sokos Hotel Lakeuteen ja sieltä varauksemme löytyi.

Kerroin, että saavumme perille myöhään, mutta en arvannut että perilletuloaikamme olisi vasta klo 23 kuten lopulta tapahtui. Lähdimme Helsingistä matkaan Terhin ja Sarin sekä Waltteri ja Papu walesinterriereiden kanssa viiden jälkeen. Ajokeli oli hyvä suurimman osan matkasta. Tampereen jälkeen pysähdyimme johonkin paikalliseen kuppilaan ja rasvassa tiristetyn illallisen nauttimiseen mukavassa seurassa taisi kulua aikaa hiukan suunniteltua enemmän. Saihan Sari tingittyä meille vielä jälkiruoksi pullatkin kahvin kanssa.

Lakeus hotellissa oli laajennus menellään, mutta se ei meitä häirinnyt näin viikonlopun aikana. Huoneet olivat melko pieniä. Niissä oli eteisessä klinkkerilattia ja huoneessa parketti. Kalustus oli hyvin tavanomainen ja asiallinen. Kylpyhuoneessa oli suihkukaappi. Käytävässä oli kokolattiamatto ja jostakin syystä haju oli tyrmistyttävä, onneksi se pysyi oven takana eikä häirinnyt elämäämme huoneessa.Tavarat purettuamme teimme koirien kanssa pienen iltalenkin ennen nukkumaanmenoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti