sunnuntaina, marraskuuta 05, 2006

La 04.11. Oiva, Metka ja Vinha näyttelyssä

Kello soi aamulla kahdeksalta ja kiirehdin viemään koirat ulos, jotta Metkalle ei pääse tapahtumaan vahinkoa hotellihuoneen lattialle. Vahingoilta vältyttiin ja runsaan hotelliaamiaisen jälkeen kävelimme kirpeässä pikku pakkasessa hotellilta Seinäjoki-Areenalle koiranäyttelyyn.Metkan ja Oivan tapaaminen oli riemukas. Oiva ja Niko esiintyvät kehässä tosi edukseen, mutta tällä kertaa Oiva ei saanut KP:tä, kuten ei toinenkaan urospentu.

Metka oli ainoa narttupentu ja sai KP- sekä ROP-ruusukkeet. Palkinnoksi sai valita joko pokaalin tai 5,- euron lahjakortin Musti ja Mirri eläintarvikeliikkeeseen. Heli valitsi lahjakortin.

Vinhan kanssa ei tällä kerralla tullut menestystä, mutta sai se sentään EH-kirjaimet eikä tarvinnut tyytyä pelkkään H-kirjaimeen. ;)

Puolalaisilla silkkiterrieri-ihmisillä oli mukanaan kaikenlaiset pelit ja pensselit koirien harjaamisen.

Ennen ryhmäkehiä pääsivät Oiva ja Metka peuhaamaan lumeen, mutta Vinha sai tyytyä kuoppien kaiveluun ja Oona muiden touhujen seurailuun. Terrieriryhmässä ei enää näkynyt russelia eikä matkaseuranamme ollut Waltteri enää sijoittunut siellä.

Illalla koirat jäivät tyytyväisinä nukkumaan hotellihuoneisiin ja me emännät sekä isäntä nautimme illallisen hotellin ravintolassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti