lauantaina, marraskuuta 25, 2006

La 25.11. Uusia matkoja tiedossa

Nyt on suunnitelmia olemassa jo kolmelle seuraavalle matkalle.

5.-7.1.2007 lähdetään Kajaaniin yhdistetylle agility- ja näyttelymatkalle Helin kanssa. Seurakaveri Katri näytti eilen Kennelpiirin agilityjaoston keskustelutilaisuudessa porvoolaisten ilmoitusta bussimatkasta Kajaaniin. Niinpä soitin tilaisuuden tauolla ilmoituksessa mainittuun numeroon ja siellä vastasi Baselin matkalta tuttu henkilö. Varasin meille bussista paikat. Vinha ja Ruska osallistuvat lauantaina agilitykisaan ja Metka sunnuntaina ensimmäiseen viralliseen näyttelyynsä.

12. - 15.1.2007 on vuorossa perinteinen 4:n radan agilitykisaviikonloppu Ahvenanmaan Eckerössä. Mökin Eckeröstä varasin jo helmikuussa heti palattuamme viime tammikuun matkalta. Vahvistin varauksen viikko sitten ja sain maksuohjeet. Alkuviikosta varasin meille laivapaikat. Olemme lähdössä kisareissuun taas Erjan ja Mimmin sekä borderterrieriensä Wilman ja Pilvin kanssa, mutta nyt tulee mukaan myös Riesa, joka aloittaa kisauransa sekä Erjan uusi pentu Tabe, joka taitaa olla kisojen aikaan vasta reilun 3 kuukauden ikäinen. Meiltä lähtee Helin ja minun lisäksi Ruska, Vinha ja Metka. Helin kisakaveri Pablo ei enää tule mukaan.

30.1. - 7.2. 2007 Lähdemme Ilpon kanssa Brasilian lämpöön. Työnantajani muuttui osittaisen liikkeenluovutuksen yhteydessä SMT:n Etumatkoista Aurinkomatkoiksi ja täytyyhän sitä käyttää kaikki uuden työnantajan tarjoamat edut hyväksi. Niinpä varasin eilen meille talvilomamatkan. Kyllä Brasiliassa olisi viipynyt pidempäänkin, mutta lomapäiviä kuuluu niin paljon koiraharrastuksen merkeissä, että on tyydyttävä viikkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti