tiistaina, lokakuuta 10, 2006

Pe 06.10. ensimmäiset kisakierrokset

Aamulla herätys klo 06:30 ja maittava aamiainen hotellissa. Tarjolla ei ollut lämpimiä ruokia esim. munakkaita ja pekonia, koska hotellissa ei ole keittiötä. Vatsan sai kyllä täyteen erilaisilla sämpylöillä, croisssanteilla, leikkeleillä, juustoilla, vihanneksilla, mysleillä, jugurteilla yms. Aamiaisravintola sijaitsi hotellin kahdeksannessa kerroksessa ja sieltä oli hienot näköalat yli kaupungin. Bussimatka kisahalliin sujui joutuisasti ja bussissa oli jopa mainos agilityn MM-kisoista.


Päivän aloitti Laamasen Mia arvostelemalla maxien hyppyradan ja päätti Mia arvostelemalla maxien joukkueagilityradan. Kaikki ratapiirrokset löytyvät myös MM-kisojen virallisilta sivuilta.


Pitkän kisapäivän jälkeen päätimme lähteä yhteiselle illalliselle. Osa kannattajista oli varannut majoituksen kolmen tähden Central hotellista, mutta siellä oli ylibookkaus, joten heidät majoitettiin meidän hotellimme viereiseen ***** Hotelli Euleriin. Nautimme viiden frangin oluet hotellin terassilla odotellessamme porukan kokoontumista.


Lähellä hotelleitamme rautatieasemaa vastapäätä löytyi mukava pieni paikallinen ravintola, jonka kabinettiin koko seurueemme mahtui illastamaan.


Ruokaa odotellessa porukka leikki käsien taputtamista pöydän pintaan.....


... ja arvuutteli tuttuja agilityihmisiä....


kysymällä esim. onko henkilö mies vai nainen, onko onko hän nyt Baselissa jne.., vastauksena sai olla vain kyllä tai ei.



Lopulta sveitsiläisherkut kannettiin pöytään ja oli mukavaa syödä päivän ensimmäinen lämmin ateria ilta yhdeksän jälkeen. :)











Nukkumaan päästiin puolen yön tienoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti