tiistaina, lokakuuta 10, 2006

Su 08.10. Frodolle ja Jarille kultaa

Kisat alkoivat jälleen klo 08:00, joten herätys oli tuttuun tapaan kuuden jälkeen. Kävelimme hotellimme luota rautatieaseman vierestä Aeschenplatzille, josta raitiovaunu numero 14 kulki kisapaikalle.

Raitiovaunujen vaihtopysäkillä Aeschenplatzilla oli hiljaista.

14:ssä oli tunnelmaa, se oli täynnä kisapaikalle matkustavia kannattajia ja myös kilpailijoita koirineen.

Kisapäivän aloittivat medikokoiset koirat Mia Laamasen agilityradalla. Suomalaiset lähtivät hyvistä takaa-ajoasemista. Niina Manner ja walesinterrieri Taavi olivat kuudensina hyppyradan jälkeen. Heidän suorituksensa eteni upeasti neljänneksi viimeisenä olevalle pussille asti. Pussin jälkeen olisi pitänyt saada koira kääntymään oikealle, mutta Taavipa valitsi vasemmalla radan viimeisenä esteenä olleen okserin ja suoritus hylkääntyi.

Viidensinä olleet Jari Suomalainen ja koikerhondie Frodo tekivät upean nollaradan ja siirtyivät kokonaiskilpailun johtoon. Heidän jälkeensä oli vielä neljä paria. Kun nämä yksi toisensa jälkeen tekivät virheitä parani Jarin ja Frodon asema. Viimeisenä radalle lähtivät Slovenian Silvia Trkman ja pyreneittenpaimenkoira Simpy the best. Parin kohtaloksi muodostui yhden riman tiputus ja niinpä Jari ja Frodo voittivat medien yksilömaailmanmestaruuden.

Päivä jatkui minien ja maksien yksilöradoilla, mutta lisää mitallaita ei saatu.

Katsomossa ilmeet olivat välillä vakavia....

mutta onneksi välillä myös hymyilytti







Oli hienoa olla mukana seuraamassa palkintojenjakoa, jossa sekä medien joukkuekulta ja yksilömaailmanmestaruus tuli Suomeen.

Palkintojenjaon jälkeen teimme Helin kanssa illan hämärtyessä raitiovaunumatkan kaupunkia halkovan joen rantaan. Kartassa näkyy kisapaikka alhaalla oikealla. Hotellimme on merkitty H-kirjaimella rautatieaseman lähellä ja joukkueen hotelli on ylhäällä keskellä.



Mitallijuhlat vietettiin joukkueen hotellissa buffet-illallista nauttien. Illallisen hinta oli 35,- frangia (noin 23.30 eur). Valkoviinin hinta vaihteli ja riippui juojasta. Meille kaadettiin viinit samasta pullosta, KKK-laiset saivat 2 lasia hintaan 23,- frangia ja minulta laskutettiin 30,-. En jaksanut ruveta valittamaan asiasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti