tiistaina, kesäkuuta 20, 2017

Lappeenranta - Konnunsuo 2017

Agilityn SM-kisat käytiin Lappeenrannan kisapuistossa 17. - 18.6.2017. Se tarkoitti, että Lappeenrannan seudulle piti matkustaa pariksi yöksi.  Majoituspaikaksi olimme varanneet Booking.comin kautta Konnunsuo Apartments huoneiston. Paikka tuntui sopivalta koirien kanssa yöpymiseen vaikka sijaitsikin keskellä ei mitään.

Perjantaina 16.6. ajoimme kolmen aikuisen ja kolmen keskikokoisen koiran joukolla Lappeenrannan keskustan kautta Konnunsuolle.  Pysähdyimme vain S-marketissa iltapala- ja aamiaistarvikeostoksilla. Sen enempää ei kaupunkiin tutustuttu eikä minulle suotu aikaa valokuvien ottamiseen.  Muutama kuva viikonlopulta löytyy Metkaamatkustelua.kuvat -sivustolta.   

Konnunsuota lähestyimme Soskuan sulkutietä pitkin.  Googlen katunäkymät on tallennettu muistoksi. 
Soskuan sulku, Googlen näkymä
Soskuan sulku, Googlen näkymä
Suoralla Kivisaarentiellä ihmettelimme hetken tien varrella kävelleitä hiukan paikallisia tummahipiäisempiä miehiä, kunnes muistimme, että entinen Konnunsuon vankila on nykyään Joutsenon vastaanottokeskus.   
Googlen sateliittikuva Konnunsuolta
Majapaikkamme oli kolmen huoneen ja keittiön huoneisto neljän huoneiston rivitalossa.  Näytti siltä, että muut huoneistot olivat asumattomia. Läheiset rakennukset näyttivät myös asumattomilta eikä ympäristöä oltu juurikaan huollettu.  Nurmikot olivat leikkaamatta ja tiet nurmettuneita ja kuoppaisia.  
Laminaattilattiainen huoneisto oli sinänsä aivan asuttava.  Kummassakin makuuhuoneessa oli parisänky ja niissä tuplapeitteet.  Onneksi vuoteen päällä oli erikseen myös päiväpeite, joten peitteitä riitti kaikille kolmelle. Olohuoneessa oli sohva, TV ja takka yms. mutta siellä emme ehtineet aikaamme viettää.  Keittiössä oli tavanomaiset koneet ja välineet. Pienen wc-kylpyhuoneen suihku oli riittävä peseytymiseen. 

Lauantai ja sunnuntai 17. - 18.6. kuluivat Agilityn Suomenmestaruuskisoissa. Kisoista kokosin oman päivityksen I-HAH blogiin. 
Lappeenrannan kisapuisto, kuva: Lappeenrannan kaupunki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti