torstaina, heinäkuuta 06, 2017

Turku 2017

Agilityn MM-karsintakisat veivät meidät Helin kanssa Turkuun 30.6. - 2.7.2017.  Asuimme Scandic Plaza hotellissa Yliopistonkadulla ja nyt voi hyvällä omallatunnolla kehua hotellia ja sen palveluita.  Vastaanotosta saimme pussukan, jossa oli koirille puruluita, kakkapusseja ja kaupungin kartta, johon oli merkitty koirapuistot ja läheinen viheralue. Turun keskustasta onkin vaikeaa löytää alueita, joihin koirat voivat tehdä tarpeensa.  Aurajoen ranta on toki ihastuttava, mutta siellä on ainakin viikonloppuisin paljon lasinsiruja, joten koirien kanssa pitää kulkea hyvin varovaisesti.
Lisää kuvia löytyy Metkaamatkustelua.kuvat -sivustolta. 
Huoneessa oli parketti-/laminaattilattia, ja tavanomaiset varusteet: TV, jääkaappi/minibaari, ilmastointi, säilytyskalusteita ja pistorasioita riitti molempien kännyköiden lataamiseen. Kylpyhuoneessa oli suihku ja hiustenkuivaaja sekä lämmin pyyhkeidenkuivatusteline, jolla olisi voinut kuivattaa myös pikkupyykkiä tai sateen kastelemia vaatteita. Mukava yksityiskohta olivat eteisen naulakosta löytyneet lappuset, joita saattoi jättää oven ulkopuolle.
Pysäköintitilaa oli runsaasti viereisessä pysäköintihallissa, mutta se oli aika arvokasta näin autottoman mielestä ;) 18,- euroa vuorokausi tai meidän tapauksessamme yö, koska olimme koko päivät muualla.  11,-  eurolla saivat Scandic-clubin tms. jäsenet pysäköinnin, mutta rautalankaohjeet nettisivuilla olisivat auttaneet edullisemman hinnan hyödyntämiseen. Maksoimme ensimmäisestä yöstä korkeamman hinnan. Palvelu vastaanotossa ja ravintoloissa oli miellyttävää.

Söimme perjantain illallisen hotellin Bryggman´s ravintolassa ja aamiaisravintola oli erikseen.  En ole koskaan tainnut olla aamiaisravintolassa, jonka tarjonnassa olisi niin hienosti huomioitu ruokarajoitteiset asiakkaat.  Muutenkin tarjonta oli monipuolista.

Turku on ihastuttava kesäkaupunki Aurajoen rantoineen ja lukuisine keskustan terasseineen.  Siellä on vielä paljon jäljellä kauniita puurakennuksia ja toki myös vanhoja kivirakennuksia.  Sinne voisi joskus lähteä retkelle jopa ilman koiria.
Heli oli saanut osallistumisoikeuden kisoihin Nopsan kanssa ranking-sijoituksen ansiosta.  Mukaan reissuun lähtivät tällä kerralla myös Jymy ja Metka.  Ensimmäinen kisapäivä sujui sen verran mukavasti, että Heli ja Nopsa saivat jatkaa kisaamista sunnuntaina.
Lauantaina kävimme syömässä nepalilaista ruokaa Ravintola Sikharissa eikä sielläkään tarvinnut pettyä.

Sunnuntaina kisat jatkuivat kolmella eri radalla, mutta menestystä ei vielä tullut. Rehellisesti sanottuna, ei vielä odotettukaan. Nopsan vauhti on kyllä sellainen, että se ei muille häviä, kun saadaan sille rohkeutta itsenäiseen etenemiseen.
Kisapaikka Liedossa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti