maanantaina, elokuuta 21, 2006

Ti 15.8. Omalla rannalla ja puvun sekä paitojen nouto

Viimeinen aamupäivä sujui tuttuun tapaan omalla rannalla / uima-altaalla uiden ja lekotellen joko perinteisellä rantalavitsalla tai riippukeinussa. Tänään hotellin väki laski verkolla eristettyyn rantaveteen kummenkunta säkillistä kaloja. Tapahtuukohan tätä säännöllisesti vai liittyikö se jotenkin loppuviikolla hotellissa pidettäviin Miss Vietnam kisoihin - jäi arvoitukseksi. Hotellin edessä laskettiin häkeistä vapaaksi myös pikkulintuja.

Kaupungilla menimme taksilla ensin Long Son Pagoda alueelle. Siellä paikalliset pagodan viereisessä orpokodissa asuvat hiukan vammaiset opiskelijanuoret lyöttäytyivät oppaiksemme. Puhuivatkin hyvää englantia ja tuntuivat tietävän jopa missä Suomi on. Muuten asia olisikin ollut OK, mutta rupesivat sitten myymään kortteja hintaan 200 000,- eli 10,- eur / nippu. Ostin yhden nipun opaspojalta, mutta sitten tyttö sanoi, että tyttöjenkin pitää saada oma osuutensa ja niinpä oli ostettava kortit häneltäkin. Toivottavasti rahat menivät sinne minne oli tarkoitus.

Pagodan katto ja sisäkuva


Uusi makaava Buddha ja vuodelta 1963 oleva istuva Buddha.

Illan hämärtyessä kävimme hakemassa Ilpon valmiin puvun ja paidat. Sen jälkeen menimme syömään läheiseen melkein katukeittiötyyliseen ravintolaan. Ruokalista löytyi kuitenkin taas englanniksi ja saimme herkullista syötävää pikkurahalla.



Katukeittiöiden anti jäi tällä matkalla kokeilematta.

Uudempi teksti linkistä voi seurata reissun etenemistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti