maanantaina, elokuuta 21, 2006

Ma 14.8. Saaristoretki ja puvun sovitus


Hotellin kaupunkivastaanotto ja yksi pikaiveneistä, joilla kuljettiin Hon Tre saareen

Paremmat päivänsä nähnyt pikkubussi ja opas hakivat meidät hotellin kaupunkivastaanotosta snorklausretkelle klo 9. Parikymmentä retkeläistä olivat parin - kolmenkympin ikäisiä ja kotimaina oli mm. Englanti, Ranska, Italia, Sveitsi, Israel ja Korea. Yhtään USA:laista ei sattunut retkellemme. Kaikkien osallistujien piti kirjoittaa nimensä, syntymäaikansa ja kansallisuutensa listaan eli jonkinlaisia määräyksiä lienee sielläkin. Retken järjestäjä oli Lonely Planetissa mainittu Mama Linh, mutta meno ei ollut ollenkaan niin hurjaa kuin siellä "peloteltiin". Lähdimme matkaan Nha Trangin eteläosassa olevasta satamasta. Menimme ensin Mun saaren luo, jossa snorklailimme puolisentoista tuntia. Uimisesta piti maksaa pieni suojelumaksu 5000,- eli noin 0,25 eur. Veneestä sai lainaksi välineet, jos omia ei sattunut olemaan mukana. Meillä on ollut sellaiset aina matkoilla parinkymmen vuoden ajan.


Jatkoimme matkaa kohti Mot saarta ja nautimme maittavan ja monipuolisen lounaan. Kuvat kertovat enemmän kuin sanat. Sen jälkeen laivan henkilökunta esitti meille mukaansatempaavan shown. Tam saaren luona menimme taas uimaan ja tarjolla oli juotavaa kelluvasta baarista.



Veneeseen palattuamme oli hedelmätarjoulua. Viimeinen pysähdyspaikka oli Mieu saari, jossa oli mahdollisuus vierailla lisämaksusta meriakvaariossa. Rantaan palasimme klo 16.
Koko retken hinta aterioineen oli siis alle 5,- eur / henkilö.


Retken jälkeen menimme taksilla kaupungille sovittamaan Ilpo pukua, samalla tuli tilattua hänelle vielä pari paitaa ja solmiota.
Uudempi teksti linkistä voi seurata reissun etenemistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti