maanantaina, elokuuta 21, 2006

Su 13.8. Cham Towers, silmälasit ja puvun tilaus


Ilpo heräsi taas auringonnousun aikaan ja napsi kuvia parvekkeelta. Toista sataa kalastusvenettä palasi mereltä saaremme ohi takaisin Nha Trangin satamaan.

Aamupäivän vietetimme omalla rannalla ja puolen päivän tienoissa läksimme taksilla katsoman kaupungin pohjoisosassa olevaa Po Nagar Cham Towers muinaismuistoaluetta tuhannen vuoden takaa.


Kukkulalta oli hienot näköalat yli kaupungin tavallisen asutuksen pariin. Osa rakennuksista oli "hienojakin" hempeillä väreillä maalattuja, mutta myös peltilevyistä, tiilistä yms. kyhättyjä asumuksia oli runsaasti.





Meidät alueelle tuonnut taksi oli jäänyt odottamaan meitä ja pääsimme sen kyydissä Cho Damin alueelle lunastamaan silmälasejamme. Laseilla toki näkee, mutta lähi- ja kauko-osien kohdistus ei ole paras mahdollinen. Laseista puuttuu myös heijastuksen esto yms. hienoudet. Uusien lasien ollessa mukana tuli optikkoliikkeen lähellä häärinyt mies kauppaamaan Ilpolle pukua ja niinpä riirryimme seuraavalle kadulle räätäliliikkeeseen mittojen ottoa varten. Ilpo oli kiinnostunut vain takin tilaamisesta ja sovimme hinnaksi 170,- USD, kunnes huomasimme, että hinta piti sisällään myös housut eli koko puvun.

Kerkesimme vielä hotelliimme ottamaan kuvia auringon laskusta. Tavallisesti haluamme itsekin asua kaupunkien keskustassa, mutta nyt olimme hyvin tyytyväisiä jouduttuamme sattumalta tänne Hon Tren saarelle. Täältä oli hyvin kätevät kulkuyhteydet keskustaan ja oma rantamme ja uima-allasalueemme oli aivan toista luokkaa kuin Nha Trangin keskustan hotelleiden. Suosittelemme lämpimästi tätä hotellia.
Uudempi teksti linkistä voi seurata reissun etenemistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti