maanantaina, elokuuta 21, 2006

La 12.8. Postikortteja ja merkkejä kaupungilta

Aamupäivän uinnin jälkeen ajattelimme mennä kuntosalille, mutta se ei ollutkaan mahdollista, koska meillä ei ollut mukana urheilujalkineita eli lenkkareita. Urheilusandaalit eivät kelvanneet.

Iltapäivällä lähdimme kaupungille tarkoituksena ostaa postimerkkejä ja kortteja. Hotellissa oli toki kortteja kaupan, mutta hinta oli 0,50 USD / kortti. Muutenkin hotellin myymälässä tuotteiden hinnat olivat sellaisia, ettei siellä koskaan näkynyt asiakkaita. Hotellin asiakaskunnasta suurin osa oli Aasian maista varmaankin Japanista ja ehkä Koreasta. Eurooppalaisista näkyi ranskalaisia, italialaisia ja eniten venäläisiä. Täällä ei jostakin syystä ollut amerikkalaisia kuten Saigonissa.

Kaupungilta ei tahtonut löytä postikorttikauppaa, niinpä menimme yhteen hotelliin, joka ei ollut aivan yhtä kalliin tuntuinen kuin omamme ja ostimme 10:n kortin nippuja hintaan 15 000,- eli 0,75 eur. Postista saimme postimerkkejä, hinta Suomeen 8000,-.


Ruokailemaan menimme paikalliseen mukavan näköiseen ravintolaan (vasemmalla), kanaa, riisiä ja herkullisia friteerattuja sipuleita sekä vedet hinta yht. 10,- eur.


Pistäydyimme vielä Tranh´s Family Booking Officessa (kuva oikealla) varaamassa snorklailuretken maanantaiksi. Koko päivän retken hinta oli 90 000,- eli noin 4,50 eur. Hotellista muutaman tunnin retken olisi voinut ostaa 40,- USD:lla/ henkilö, jos lähtijöitä 2 tai jos olisi tullut muitakin niin hinta olisi tippunut 20,- dollariin.



Kaupungin 7 km pitkä hiekkaranta oli alkuillasta täynnä paikallisia ihmisiä. He kävivät varmaankin virvoittautumassa työpäivän jälkeen.
Uudempi teksti linkistä voi seurata reissun etenemistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti